Pris garanti - Vi er billigst Dag-til-dag levering Fri fragt ved køb over 550 kr.
ForsidenKundeserviceDin hudtypeDe 10 budKontakt
 Kurven er tom
Body Kisses AfterSun

Forlæng din gyldne sommerkulør eller plej huden året rundt - det er op til dig. Med denne skønne fugtgivende formel, sikrer du at fugten indsluses dybt i huden og forsegles. Hampfrøolie nærer i dybden og giver din hud et fløjsblidt finish. Triple Action Toning Complex reducerer hævelser og væskeophobninger i huden og giver energi til cellerne. 

Hampefrøolie

Nærer og fugter huden for en smuk ensartet glød. Indeholder en perfekt balance af Omega 3 og 6 fedtsyrer, ideelt afstemt med hudens behov. Olien har samtidig en taglregulerende effekt, der hjælper til at mindske urenheder og tilstopninger i huden.

Intens fugt blend

Kraftfuld blend af fugtgivende ingredienser som hydrerer og beskytter huden. Fugten indsluses og forsegles i huden for en silkeblød hud, der varer hele dagen. 

Koffein

Har en fornyede og energigivende effekt på huden. Hjælper til at tone og forfine hudens overfladefor en sund og velplejet hud.

Quinoa

En god kilde til A vitamin, som er et sandt super vitamin, når det gælder om at forsinke tidlige alderstegn. Riboflavin i Quinoa eller B2 vitamin, forbedrer hudens elasticitet og har samtidig en balancerende effekt på hudens produktion af serum (hudens naturlige fedt).

Hvedekim ekstrakt

Indeholder gode essentielle vitaminer og mineraler som gavner hudens stofskifte og bidrager til antioxidant beskyttelse.

Duftnoter

Jordbær, citrus og melon.

BlivBrun.dk anbefaler til hudtype:

Hudtype 1
Hudtype 2
Hudtype 3
Hudtype 4

Vælg variant:

Vejl. pris
Vores pris
535 ml
249.00 DKK
224.00  DKK

Angiv antal