Pris garanti - Vi er billigst Dag-til-dag levering Fri fragt ved køb over 550 kr.
ForsidenKundeserviceDin hudtypeDe 10 budKontakt
 Kurven er tom
That so Sun Makeup On-the-Go

Den populære hjemmespray Sun Makeup On-the-Go fra That´so giver en flot og unik farve der er yderst naturlig.

Frisk og behagelig aroma af vanilie og mandel.

Fri for parabener!

Med Sun Makeup On-The-Go får du en en lækker solbrun kulør nemt og hurtigt. Du kan bruge den i ansigtet, på overkroppen eller til en fuld kropsbehandling. Kan med fordel benyttes til ansigt og hals i kombination med Glam Legs til resten af kroppen. Resultatet kan ses med det samme og tiltager i styrke time for time, i op til 3 timer. Farven holder i op til 4-5 dage. Sprayen har en speciel softdysse, som sikrer perfekt resultat, og efterlader derfor ingen striber eller skjolder.

Man styrer selv hvor brun, man ønsker at blive. Nogle vil gerne være meget brune og andre bruger bare sprayen for at få lidt kulør i ansigtet.

Sprayes på i en afstand af 20 cm. Kan også sprayes på selvom flasken vender på hovedet. On-the-Go er perfekt til, når du vil have en smuk og naturlig solbrun kulør lige nu og her, uanset hvor du er.

Brugsanvisning: Dåsen skal ikke rystes før brug. Start med at spraye over hovedet eller ved siden af hovedet. Hold knappen nede og styr dåsen hen over ansigtet i cirkler i en afstand af 20 cm. Du skal kun have et tyndt fint lag på. Knappen slippes først når du har fået over det hele. Vigtigt: Hvis du trykker og slipper, trykker og slipper, trykker og slipper, kan der komme "klatter" ud, hold derfor knappen nede. Pas på ikke at komme for meget på. Den forstøvede væske lander tit på brystet, så vær varsom med at spraye dig på brystet igen. Dåsen kan til og med spraye selvom den vender på hovedet! Du skal undgå at bade, træne og svede de efterfølgende 4-8 timer efter påføringen. Bliver du våd, stoppes bruningsprocessen. On-the-go er perfekt til når du vil have en smuk og naturlig solbrun kulør lige nu og her, uanset hvor du er.

Leveres i to udgaver:

DARK med bronzer. Der findes også en Extra Dark - klik her.

CLEAR uden bronzer, med en forsinket farve, hvor farven næsten ikke smitter af, hvilket er perfekt hvis du har lidt travlt og skal i byen/til fest lige nu og her.

Se også That so produkter under hudpleje.

Vælg variant:

Vejl. pris
Vores pris
75 ml EXTRA DARK
195.00 DKK
175.00  DKK
125 ml CLEAR
195.00 DKK
175.00  DKK
125 ml DARK
195.00 DKK
175.00  DKK

Angiv antal