Pris garanti - Vi er billigst Dag-til-dag levering Fri fragt ved køb over 550 kr.
ForsidenKundeserviceDin hudtypeDe 10 budKontakt
 Kurven er tom
JWOWW Tattoo Color Protection

Cremen beskytter og fremhæver farverne i din tatovering og giver blød hud.

Uanset størrelsen og farverne på din tatovering vil denne ultimativt rige og tykke creme, som er let at påføre, sikre, at din tatovering ser ud, som da du lige havde fået den! Blenden Mineral Color Protection hindrer din tatovering i at falme og fremhæver tatoveringsfarverne, så de altid vil fremstå som nye. Dybdebehandlende og fugtgivende ingredienser og vitaminer blødgør og styrker huden. Så er du klar til at vise din kropsudsmykning frem!

JWOWW-cremen med tatoveringsbeskyttelse indeholder også solbeskyttelse, men firmaet havde ikke i sinde at liste SPF-nummeret og registrere det i USA og Europa som et SPF-produkt, da det ikke er det, de vil fokusere på ved produktet.

Det indeholder Zinc Oxide (zink) 1,5%, en af de førende SPF-ingredienser i verden. Dette giver produktet en lav SPF-faktor (under 6/8 SPF). Dette er en del af idéen bag produktet – at det giver mulighed for solbadning samtidig med, at det beskytter. Hvis der ønskes højere beskyttelse, er det nødvendigt at anvende Tattoo Stick efter påførsel.

Mineral Tattoo Protection

Mineraler og naturlige ekstrakter fra blomsten kaprifolie hjælper med at beskytte tatoveringens farve mod at falme.

Ink Drink Complex

Shea Butter rigt på A- og E-vitaminer kombineres med bivoks, grapefrø og hindbær for at give tatoveringen en sund portion foryngelse og vedligeholdelse.

Emu Oil

En dybdegående, kraftfuld fugtbehandling brugt i tusinder af år i helbredelsesprocesser, hudgenoprettelser og som middel til en sund udstråling, der giver en naturlig blød hud.

Andre nøgleingredienser i produktet

Tattoo Color Protection: Kaffesyre, som fundet i shea butter, er blevet påvist til at kunne reducere hudskader forårsaget af sollys, mens ekstrakt fra gedeblad (honeysuckle) besidder UV-beskyttende dimensioner. Ink Drink Complex: Kraftig antioxidant-kompleks med D- og E-vitamin. Hindbærekstrakt, vindruekerneolie og bivoks er kombineret for at fremskynde sund cellefornyelse samt beskyttelse af cellerne mod skadelige affaldsstoffer, hvilket gør, at tatoveringer ligeledes beskyttes. Bivoks har tilmed helende og antibetændelsesegenskaber, hvilket er godt for tatoveringer og generel hudpleje.

VED BRUG:

Påfør din tatovering et tyndt lag Tattoo Color Protection tatoveringscreme et par gange om ugen for beskyttelse og pleje. I forbindelse med solbadning påføres cremen 20 min. før. Cremen er duft-neutral og meget drøj i brug.

Vælg variant:

Vejl. pris
Vores pris
135 ml
349.00 DKK
314.00  DKK

Angiv antal