Pris garanti - Vi er billigst Dag-til-dag levering Fri fragt ved køb over 550 kr.
ForsidenKundeserviceDin hudtypeDe 10 budKontakt
 Kurven er tom
Beauty Bear - Tan

TAN Vitamins

Golden skin is always in

Beauty Bear TAN Vitamins er lækre gummies med ferskenmsag, som forbereder din hud til sommerens sol indefra. TAN Vitamins er et ideelt tilskud til at opnå en perfekt vedvarende tan samt beskytte huden mod solskoldning.

TAN Vitamins erstatter ikke brugen af faktorcreme. Du bør altid bruge passende faktorcreme ved ophold i solen.

Indeholder ingen kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler og er udelukkende produceret med vegansk ingredienser. 

Hvor mange skal jeg spise?

Start gerne med at tage 2 gummies pr. dag i 4-5 uger inden og efter soleksponering og fortsæt indtil solsæsonen er overstået.

Kan jeg spise alle varianter på samme tid?

Ja, Beaytu Bear TAN, SKIN, HAIR og NAIL er designet, så man sagtens kan spise dem på samme tid.

Indhold og ingredienser?

Indhold pr. daglig dosis (2 stk.)

Ingredienser: Glucosesirup, rørsukker, pectin (frugtfibre), acerola ekstrakt (Malpighi glabra L:), betacaroten, naturlig aroma (fersken), overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, rapsolie, carnauba voks).

Sådan virker TAN Vitamins:

Beauty Bear TAN Vitamins er en stærk kombination af Betacaroten og C-vitamin fra Acerola. Start gerne cirka 4 uger inden du udsættes for sol for at få den bedst mulige virkning. Fortsæt indtil solsæsonen er overstået. Så er du sikker på at få mest muligt ud af solens stråler samtidig med, at du beskytter din hud mod at blive solskoldet. TAN Vitamins hjælper også mod soleksem.

Beauty Bear TAN Vitamins indeholder Betacaroten som bidrager til vedligeholdelse af huden, samt C-vitamin som hjælper med dannelsen af ny kollagen i huden samtidig med, at det beskytter huden mod oxidativt stress.

BETACAROTEN bidrager til vedligholdelse af normal hud samt beskytter huden mod solens stråler. Betacaroten er det, man kalder ‘et forstadie til A-vitamin’, hvilket vil sige, at det i kroppen omdannes til A-vitamin. Betacaroten er en carotenoid og mere specifikt en caroten, som er en gruppe af gule og røde farvestoffer. De findes bl.a. i gulerødder, og giver dem deres farve. Når man indtager betacaroten over en periode, opnås det som hedder karotenæmi. Det betyder, at underhuden bliver gylden, og man får en gylden hudfarve. Når huden får farve, dannes farven rundt om overhudens pigmentceller og giver cellekernerne i huden et beskyttende lag. At vi bliver solbrune er altså en naturlig beskyttelsesmekanisme. Betacaroten gør altså, at vi hurtigere får farve, og det dermed bliver sværere at blive solskoldet. Derudover hjælper betacaroten hjælper også på soleksem.

ACEROLA indeholder naturlig C-vitamin, som hjælper huden med at danne ny kollagen og beskytter huden mod oxidativt stress. C-vitamin er nødvendigt for at danne aminosyrer, som indgår i proteinet kollagen. Kollagen er den trækstærke bestanddel i både sener, brusk, tandkød, knogler, hår, negle og hud. Når huden ældes, bliver huden rynket hvilket bl.a. skyldes, at dannelsen af kollagen mindskes med alderen, samt at kollagen nedbrydes af UV-stråler fra solen. C-vitamin er derfor vigtigt for at vedligeholde niveauet af kollagen, som er nødvendigt for at styrke og vedligeholde huden. Det er derfor vigtigt at vedligeholde niveauet af kollagen via kosttilskud for at beskytte, styrke og vedligeholde huden. 

Beauty Bear TAN Vitamins er derfor et ideelt tilskud til at opnå et flot og vedvarende tan, samtidig med, at du beskytter og opretholder din hud. Vi anbefaler dog, at man altid bruger passende SPF solcreme ved ophold i solen, da Beauty Bear TAN Vitamins ikke erstatter brugen af solcreme.

Mangler du vitaminer til hår, negle eller hud, så prøv vores HAIR Vitamins, NAIL Vitamins eller SKIN Vitamins.

Få et godt tilbud på 3 glas Beauty Bear - Tan.

Vælg variant:

Vejl. pris
Vores pris
1 glas = 60 stk.
249.00 DKK
224.00 DKK
Tilbud: 190.00 DKK

Angiv antal