Pris garanti - Vi er billigst Dag-til-dag levering Fri fragt ved køb over 550 kr.
ForsidenKundeserviceDin hudtypeDe 10 budKontakt
 Kurven er tom
Solcreme faktor 4-50

Solcreme kan fås i mange varianter alt efter hudtype og behov. Hos BlivBrun.dk kan du finde den solbeskyttende solcreme, der passer til dig. Vælg mellem vore mange forskellige kvalitetsprodukter indenfor solcreme, så du kan sikre dig en brun og dejlig sommer uden solskoldninger.

Hos BlivBrun.dk er det vores hensigt, at vores solcreme skal hjælpe dig til en sundere, brunere og smukkere hud. Vi ved, at vore kunder ønsker, at solcreme skal være med til at bevare hudens fugtighed, så den kan forblive ung, selvom de solbader. Derfor er målet for vores solbeskyttende solcreme, at leve op til disse behov.

Få en smuk solbrun farve - men gør det med omtanke

Bliv Brun - langsomt og sikkert
På en varm sommerdag er der ikke noget bedre end at opholde sig ude i den varme sol. Men for at være sikker på at du kan nyde solen i mange timer, bliver du nødt til at beskytte dig med den rigtige solbeskyttelse.
Beny solbeskyttelse med UVA/UVB-filtersystem for at beskytte dig mod dig UV-stråler - som også er skyld i for tidlig aldring af huden. Husk at smøre dig med solbeskyttelse i løbet af dagen, også selvom du opholder dig i skyggen.

Når du kommer væk fra solen
Efter solbadning trænger din hud til at slappe af. Brug en god After Sun creme med kølende og afslappende effekt på din hud - det forlænger også din farve.

Bliver jeg mindre brun med en højere solbeskyttelsesfaktor?
Nej, du vil få en flot solbrun farve, selv med en høj faktor i cremen - det tager blot lidt længere tid. Fordelen ved at tage det stille og oligt er, at din hud bliver vant til solen. Det er mindre farligt for din hud - og den solbrune farve vil vare i længere tid.

Udvalgte produkter i kategorien Solcreme faktor 4-50!

Solfaktor 10 som spray
Solfaktor 10 som spray

Giver hele familien den sikreste beskyttelse mod solen. Leveres som spray.

237 ml: 125.00
Solfaktor 10 med bronzer
Solfaktor 10 med bronzer

Giver hele familien den sikreste beskyttelse mod solen. Leveres med pumpe og selvbruner.

237 ml: 143.00
Solfaktor 15 med bronzer
Solfaktor 15 med bronzer

Giver hele familien den sikreste beskyttelse mod solen. Leveres med pumpe og selvbruner.

237 ml: 143.00